Stal Vrije Paarden ~ Vrije Blije Paarden

Fokkerij|Massage|Revalidatie|Training

prev next
  • Geboren in 2006, komt vanuit Argentinië , Zeer lieve merrie voor het gehele gezin te gebruiken.
    Fior di Pesco Geboren in 2006, komt vanuit Argentinië , Zeer lieve merrie voor het gehele gezin te gebruiken.

Fior di Pesco, is een merrie die in Argentinië is gefokt. Zij heeft geen afstamming in de papieren staan behalve Criollo. Een zeer lieve merrie die wel van knuffelen houd. Wij rijden haar alleen bitloos omdat ze met bit heel fel wordt. 
Ze is het perfecte paard voor het hele gezin.

prev next

Sandero de la Nena: een prachtige lieve hengst. Nu al super mak en niet gauw onder de indruk. Wij verwachten dat hij rond de 155 zal gaan worden.
Sandero is een Criollo kruising,  Geboren op 27-03-2022.

prev next

Flores de la Nena geboren 01-02-2023 een puur creoolse dame! Haar mama is del Siete Aqua Brava en geimporteerd uit Argentinië . Papa is een Duitse Criollo hengst. Ze vertoont vanaf dag 1 al een geweldige karakter en is nergens bang voor.  Haar stamboom vind je hier onder.

Flores de la Nena.pdf
prev next

Bonica de la Nena, zoals een Criollo hoort te zijn! Prachtig getekend en laat geweldige gangen zien. Stamboom vind je hieronder.

Stamboek Bonica de la Nena.pdf
prev next

Nieve de la Nena geboren op 12-03-2023 Een bijzondere verschijning zo wit als sneeuw! zo zie je ze bijna nooit. Hiermee is het dan ook bijzonder interessant om mee te fokken. Ze is negatief op over wel heeft ze het Sabine gen (SB01) Stamboekpapier vind je hieronder.

Nieve de la Nena.pdf