• Geboren in 2006, komt vanuit Argentinië , Zeer lieve merrie voor het gehele gezin te gebruiken.
    Fior di Pesco Geboren in 2006, komt vanuit Argentinië , Zeer lieve merrie voor het gehele gezin te gebruiken.

Fior di Pesco, 14-04-2006 is een merrie die in Argentinië is gefokt. Zij heeft geen afstamming in de papieren staan behalve Criollo. Een zeer lieve merrie die wel van knuffelen houd. Wij rijden haar alleen bitloos omdat ze met bit heel fel wordt. 
Ze is het perfecte paard voor het hele gezin.

op het moment heeft ze een veulen aan de voet lopen en mag in Augustus verhuizen naar haar nieuwe huis.
Wij zullen haar van de zomer als het veulen er aan toe is weer oppakken, mocht je dat liever zelf willen doen en een band opbouwen is dat natuurlijk ook goed.
€4.500,- 

Nieve de la Nena geboren op 12-03-2023 Een bijzondere verschijning zo wit als sneeuw! zo zie je ze bijna nooit. Hiermee is het dan ook bijzonder interessant om mee te fokken. Ze is negatief op over wel heeft ze het Sabine gen (SB01) Stamboekpapier vind je hieronder. Deze enorm lieve dame toont geweldige beweging en wij zien een geweldige toekomst voor haar zowel recreatief als in de dressuur sport.
€4.750,- prijs voor 2024

Nieve de la Nena.pdf

Maca de la Nena geboren op 13-04-2023, Deze lobuno kleur is komt niet veel voor en voor de liefhebber echt een "once in a lifetime". Maca is een echte criollo en denkt dus ook dat zij geen andere nodig heeft en zeker geen mensen. Bij deze merrie moet je dus echt haar vertrouwen winnen. Zij is ingeschreven in Nederlandse register maar ook in Uruguay. Wat haar ook voor de fokkerij heel interessant maakt. 
€5.750,-

Maca de la Nena 13-04-2023.pdf

Grande de la Madone (Donna) geboren 14-03-2016, deze geweldige merrie kan je werkelijk alles mee. Voor volwassenen maar ook voor de kinderen. Wij rijden haar bitloos omdat ze hier meer van geniet. Ze is op 01-04-2024 bevallen van een prachtig hengstveulen en moet dus nog wel even hier blijven. Met deze geweldig knappe merrie kan je alleen de dam af en heerlijk buiten rijden.

€13.000,- met veulen
€8.500,- zonder veulen

Miracle Snow geboren op 31-03-2022, wat een onwijs lieve merrie is de schat. Is enorm mensgericht leert snel en houd van knuffelen. Voor de rest is ze hier in de kudde lekker opgroeien en paard wezen. Ze is een grote dame en we verwachten dat wanneer zij volledig is uitgegroeid wel richting de 1.70 schofthoogte zal zijn. Ze is homozygoot dus voor de fokkerij ook erg leuk altijd een bont veulen. Met haar meer dan 50% fries bloed is zij reuze interessant voor zowel sport als recreatie. 
€8.500,-

Magreet van 't Grupje geboren op 30-04-2017, een zeer lieve merrie, vrij springen vindt ze geweldig, onder het zadel is dit nog niet bevestigd. Deze merrie is vrij sensibel onder het zadel dus alleen geschikt voor de ervaren ruiters. Merrie is homozygoot wat voor de fokkerij erg leuk is. Als moeder doet ze het super goed. Altijd in 1 keer drachtig en makkelijke bevalling.

Deze merrie heeft een positieve IBOP afgelegd en is nu een ster merrie.
Ze heeft nu een veulen aan de voet lopen 31-03-2024 bevallen van een prachtig merrieveulen. Deze Merrie zal van de zomer weer opgepakt worden en mag dan rond Augustus verhuizen.
€12.500,- 

Ukkie is geboren op Valentijnsdag 14-02-2024, een prachtig gebouwd hengstveulen. (Qaside MD X United X Dutchboy) En zijn mooie goudkleurige palomino vacht maakt hem extra bijzonder. Wij verwachten veel sportaanleg voor hem in de toekomst. Zowel mama (nu niet meer onder het zadel) heeft hoog gepresteerd in de sport en de Hengst Qaside MD uit Duitsland is bezig met een mooie carrière.
Dit ventje is nog geen dag uit en laat al een geweldig mooi nieuwsgierig karakter zien. Dit veulen valt in de hogere prijsklasse €12.500,-


Merrie
De merrie Byonda bieden wij ook te koop aan voor een goed huisje. Zij is een geweldig lieve merrie maar wel een blijf van mijn lijf paard. Poetsen is prima , een deken opdoen tolereert ze enigszins maar kom niet met zadels en singels aan hier wordt ze doodongelukkig van. Ik heb haar in 2022 geheel op de foto laten zetten en alles is schoon en ziet er prachtig uit. Deze merrie heeft gewoon teveel stress ervaren tijdens haar sportcarrière en er is niet naar haar geluisterd. Nu zoeken wij voor haar een blijvend huisje voor weidemaatje of fokmerrie . In een kleine kudde waar ze het liefste zo veel mogelijk naar buiten kan omdat ze vrij snel stalbenen krijgt. Onze kudde is te groot voor haar en is ze niet gelukkig.
Haar prijs is niet hoog een goed huis is wel belangrijk, wij hebben ook een aantekening in het paspoort gemaakt dat zij niet meer als rijpaard geschikt is. Ze heeft nu een veulen aan de voet lopen en mag eind juni verhuizen. Indien gewenst mag de merrie hier geïnsemineerd worden.
€4.000,-

Desperado de la Nena geboren 31-03-2024 een prachtig mooi Sabino hengstveulen. Laat nu al een zeer lief karakter zien net als zijn moeder Fior di Pesco. Hij krijgt natuurlijk zijn paspoort en stamboekpapier evenals de ontwormingen die op schema van de dierenarts worden aangeraden.  €3800,-

Totonac de la Nena, prachtig mooi groot stevig gebouwd hengstveulen van 26-06-2024. Hij staat nu in een opfok maar qua gedrag wordt hij er niet beter op en helaas hebben wij niet de ruimte om hem terug naar huis te halen. Wij zoeken iemand die met hem aan de slag gaat en een band op kan bouwen. Hem het vertrouwen geeft dat mensen niet altijd eng zijn. Hij vertoont de echte Criollo verschijnselen en daarmee bedoel ik dat hij denkt geen mensen nodig te hebben en de hele wereld alleen aan kan.
Hij is ingeschreven in het Nederlandse stamboek en in Uruguay dus ook zeker interessant om als dekhengst te gebruiken.
Omdat hij nu niet heel erg makkelijk is, is zijn prijs ook gunstiger. Mochten wij een manier vinden om hem bij ons thuis toch te kunnen plaatsen en met hem aan de gang gaan zal de prijs weer verhogen.
€4.500,-

Spooky de la Nena geboren op 01-04-2024 hengst. Een prachtig mooi maximaal Sabino, met blauwe ogen. Mooi grootramig hengstveulen met mooi sterk beenwerk. Wij verwachten net als zijn volle Zus Nieve de la Nena mooie stabiele gangen en nuchter karakter zal krijgen. Uiteraard lrijgt hij het veulen ABC mee en de stamboekpapieren.
€4.000,-

Ocean van Stal vrije Paarden geboren 29-03-2024 een prachtig mooi nieuwsgierig en brutaal merrieveulen. Haar vader is onze eigen stamboek hengst L Bibian. Haar moeder is onze goedgekeurde merrie Magreet van 't Grupje. Dit veulen zou perfect zijn voor in de dressuur ring of lekker recreatief gebruik. Ze zal ingeschreven worden bij het Barock Pinto stamboek.
€6.750,-